Nie obrażaj więc mojej inteligencji poprzez czynione na pokaz zaniżanie własnej.
Wedliny surowe-wyproduk. Z miesa swin,bydla i podskorn.tk.tł.trzody chlewnej,poddane dojrzewaniu i wedzeniu w ciemnym dymie a także odwodnieniu.wyrozniamy: twarde wedliny i miękkie. Jakosc wedlin surowych zalezy od: PRODUKCJA KIEŁBASY SALAMI DOSTAWA ß CCP2 ROZBIÓR MIĘSA WOŁOWOINAàSŁONINAßWIEPRZOWINA MROŻENIEàCHŁODZENIEßCCP2 SKŁADNIKIàROZDRABNIANIEßROZMIAR RECEPTURAßCCP2 KUTER OSŁONKIàNAPEŁNIANIE WĘDZENIEàDOJRZEWANIEßCCP1 PAKOWANIEàCCP2 MAGAZYNàCCP1 Konina-od zwierzat mlodych,dobra kruchość,niskokaloryczność(lopatka i udziec) Tluszcz od zwierzat młodych jest białych,ze starszych zolty.mieso wolne od pasożytów, Mieso owcze-zywnosc funkcjonalna(duzoK,P,Fe,S,eitamin,CLA-zapobiega otyłości,hamuje osteoporoze,stymuluje układ odpornościowy,dziala antymiażdżycowo i antynowotworowo) Strusina-mieso,skory,jaja.zywnosc funkcjonalna,niska kaloryczność,niska zawartość cholesterolu,korzystny profil kwasow tluszczowych)
|
Menu
|